niedziela, 21 kwietnia 2013
Dieta Na Bazie Soku Jabłkowego
Można ją powtarzać co tydzień aż do uzyskania wymarzonej wagi. Jej podstawą jest sok jabłkowy ze sklepu nie dosładzany lub przyrządzony w sokowirówce.
1 DZIEŃ
śniadanie - 1 szkl. soku jabłkowego, 1 jajko na miękko, 1 filiżanka kawy lub herbaty bez cukru (ew. z chudym mlekiem i słodzikiem)
II śniadanie - 1 szkl. soku jabłkowego
obiad - 200 g twarożku ze świeżymi owocami (kilka winogron, utarte jabłko, nektarynka, dwie mandarynki), 1 szkl. soku jabłkowego
podwieczorek - 1 szkl. soku jabłkowego, 1 kromka pieczywa chrupkiegokolacja - sałatka z grejpfruta, tuńczyka, kilku orzechów włoskich. Główka zielonej sałaty skropionej sosem winegret (oliwa z oliwek, sok cytrynowy, sól, pieprz, musztarda, zioła suszone lub świeże). 1 szkl. soku jabłkowego.
2 DZIEŃ
śniadanie - 1 szkl. soku jabłkowego, 1 jajko na miękko, 1 filiżanka kawy lub herbaty bez cukru.
II śniadanie - 1 szkl. soku jabłkowego, 1 owoc (jabłko, gruszka, garść winogron)
obiad - 1 pojemnik jogurtu naturalnego (150 g) z dodatkiem 2 pokrojonych łodyg selera naciowego, kilku rodzynek, kilku orzeszków ziemnych. 1 szkl. soku jabłkowego
podwieczorek - 1 szkl. soku jabłkowego
kolacja - 1 średnia ryba wędzona, pół główki sałaty skropionej sosem winegret, 1 szkl. soku jabłkowego.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz